1
İçindekiler
  1. Life is Strange True Colors
  2. Hitman 3
  3. It Takes Two
  4. Tales of Arise
  5. Deathloop
  6. Resident Evil Village
  7. Disco Elysium: The Final Cut
En iyi PC oyunları, piyasadaki grafiksel olarak en yoğun ve sürükleyici deneyimleri sağlama yeteneği ile tanımlanır. Her yıl yeni ve heyecan verici oyunlar çıkıyor ve 2022'de de bu durum farklı olmayacak. Aslında, seçip oynayabileceğiniz çok sayıda harika oyun var. Ancak, zamanınızı ve paranızı hangi oyunlara yatıracağınızı bilmek, özellikle de zaten uzun bir Steam birikiminiz varsa, zor olabilir.
Oynamak için yeni bir şey arıyorsanız ya da en sevdiğiniz oyunun başarılı olup olmadığını görmek istiyorsanız, 2022'in en iyi PC oyunları listemiz tam size göre.

Life is Strange True Colors

Life is Strange True Colors
Life is Strange True Colors, çeşitli karakterleri, merak uyandıran ortamı ve dallara ayrılan anlatısıyla bizi büyüledi. Oyuncu, etrafındaki diğerlerinin duygularını deneyimlemek için doğaüstü güce sahip bir kız olan Alex Chen rolünü üstlenir.
Bu, kendini keşfetme ve başkalarının kendi eylemlerimizden nasıl etkilendiğiyle ilgili bir oyundur. Bu ham ve genellikle duygusal bir hikaye. Öncekilerden daha doğrusal olsa da Life is Strange True Colors, sürükleyici ve hikaye anlatımında bir başyapıt.

Hitman 3

Hitman serisinin sekizinci ana bölümü olan Hitman 3, önceki oyunlardan herhangi birini oynamış olanlara tanıdık gelecek. Buna rağmen, IO Interactive'in en son oyunu, World of Assassination üçlemesinin son bölümüne daha da fazla aptallık, korkunç yayından kaldırmalar, güzel seviyeler ve kara komedi getirmeyi başarıyor.
Tıpkı eski Hitman oyunlarında olduğu gibi, oyuncular, nefes alan her şeyi yok etmeye programlanmış, genetiğiyle oynanmış bir suikastçı olan Ajan 47 rolünü üstleniyorlar. Oyunun saf muhafızlarını kandırmak ve ayrıntılı tuzaklar kurmak inanılmaz derecede tatmin edici olsa da Hitman 3'ün ortamları tacı alıyor.
Hikaye sırasında Ajan 47, dünyayı kontrol eden gizli bir örgütün liderlerini avlamak için dünyayı dolaşacak. Dartmoor'daki lüks bir malikaneden Çin'in yağmurla ıslanmış sokaklarına, Hitman 3'ün dünyayı dolaşan kampanyası hiç olmadığı kadar iyi.

It Takes Two

It Takes Two
Arkadaşlığınızı teste tabi tutacak şaşırtıcı bir kooperatif platform oyununun peşindeyseniz, It Takes Two radarınızda olmalıdır. Oyun, boşanmanın eşiğindeki iki ebeveynin kontrolünü size veriyor, ancak küçük bir yakalama var: her iki karakter de gizemli bir şekilde bebeğe dönüştürüldü.
Farklılıklarınızı bir kenara bırakmanız ve bulmacaları tamamlayarak, benzersiz beceriler kullanarak ve nihai hedefe ulaşmak için çabalarınızı koordine ederek çeşitli seviyelerde gezinmeniz gerekecek. Yerçekimine meydan okuyan botlardan bir deve dönüşmenizi sağlayan yeteneklere kadar her şey burada.
It Takes Two kesinlikle eğlenceli mekaniklerle dolu ve oyunun platform ağırlıklı özelliklerinin çoğu Mario, Crash Bandicoot ve Spyro hayranları tarafından anında tanınacak. Bir partner, arkadaş veya aile üyesi alın ve çılgın kargaşayı kendiniz yaşayın.

Tales of Arise

Tales of Arise
Tales of Arise, uzun süredir devam eden JRPG serisinin en son oyunu olabilir, ancak mükemmel dövüş sistemi ve güzel suluboya sanat stili, onu her tür hayranı için mutlaka oynaması gereken bir oyun haline getiriyor. Oyunun gerçek zamanlı savaşları her zamankinden daha hızlı ve daha gösterişli ve yeni sanat stili, oyuncuları ister yeni ister deneyimli oyunculara çekmeye yardımcı oluyor.
Oyunun yekpare patronlarını deviren ölümcül nihai hamleleri serbest bırakmadan önce, karakterlerin yüksek hasarlı kombinasyonları bir araya getirmesini izlemek, oldukça heyecan verici. Dostluk ve garip romantizmle ilgili tanıdık JRPG kinayeleri mevcut olsa da, Tales of Arise incelememiz övgüyle dolu.

Deathloop

Deathloop
Deathloop'ta her günün aynı olduğu sonsuz bir döngüde sıkışıp kalırsınız. Döngüden kaçmak için ipuçlarını bulmanız, bulmacaları çözmeniz ve sizi sürekli tuzağa düşüren sekiz Vizyoner'i yenmeniz gerekecek. Yukarıdakilerin tümü, saat gece yarısına çarpmadan önce yapılmalıdır.
Süreniz dolduğunda, güne baştan başlayacaksınız. Daha önce topladığınız tüm eşyalara erişiminizi kaybedecek olsanız da, edindiğiniz bilgiler bir sonraki koşunuz için çok değerli olacak. Çevresel bulmacalar, FPS aksiyonu ve heyecan verici çok oyunculu oyunların mükemmel bir karışımını sunan Deathloop, Arkane'nin şimdiye kadarki en iddialı projesidir.

Resident Evil Village

Resident Evil Village
Capcom'un hit hayatta kalma korku serisinin en yeni oyunu Resident Evil Village, oyunculara Ethan Winters'ın trajik hikayesini sürdürme şansı veriyor. Kızı kaçırıldıktan sonra, Ethan nerede olduğunu bulmak için çeşitli yerlerden geçmek zorunda kalıyor. Selefinden farklı olarak, Village keşiflerinde daha açık.
Oyuncular loş bir konakta, ıssız bir köyde, sıkışık bir maden kuyusunda ve daha birçok korkunç yerde yol alacaklar. Bu ortamların her biri, önceki Resident Evil oyunlarına saygı gösterir ve dizi hayranları için harika bir deneyim sunar. Mevcut nesil konsolların geliştirilmiş grafikleri ayrıca her düşmanın güzel bir şekilde grotesk görünmesini sağlar.
Keşfetmeye ve bolca korkuya büyük önem veren Resident Evil Village, kitaplığınıza eklemeyi düşünmeniz gereken bir hayatta kalma korku oyunudur.

Disco Elysium: The Final Cut

Disco Elysium The Final Cut
Disco Elysium, sizi bir cinayet davasını çözmesi gereken hafızasını kaybetmiş bir dedektifin ellerine bırakan, diyalog ağırlıklı bir RPG'dir. Oyun güzel bir yağlı boya sanat stiline sahip ve çekicilik, unutulmaz karakterler ve elden bırakmayı zorlaştıran gizem ile doludur.
Karlı şehir sokaklarında gezinmek ve şehir sakinlerini sorgulamak, özellikle eylemlerinizin hikaye için doğrudan sonuçları olduğu ve karakterinizin beyninin çeşitli bölümlerinin de pek aynı fikirde olmadığı durumlarda, parlak, çekici anlar yaşamanızı sağlar.
İlgili Gönderiler
Brawl Stars Sezon 10 Heyecanı Çok Yakında Başlıyor: Kaplan Yılı! YAZAR Gamsız Baykuş 15 Aralık 2021

Brawl Stars 10. Sezon heyecanı çok yakında başlıyor ve gelecek yeni Brawler'lar, skinler ve oyun modları belli oldu. Hiç vakit kaybetmeyelim ve yeni sezona birlikte göz atalım... Grom ve Fang,...

DEVAMINI OKU

Yorumlar(0)

Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
İlgili Gönderiler
Brawl Stars Sezon 10 Heyecanı Çok Yakında Başlıyor: Kaplan Yılı! YAZAR Gamsız Baykuş 15 Aralık 2021

Brawl Stars 10. Sezon heyecanı çok yakında başlıyor ve gelecek yeni Brawler'lar, skinler ve oyun modları belli oldu. Hiç vakit kaybetmeyelim ve yeni sezona birlikte göz atalım... Grom ve Fang,...

DEVAMINI OKU