1
İçindekiler
  1. 2021 Yılının ilk Steam İndirimleri Başladı
  2. Steam İndirimlerinde Öne Çıkan Oyunlar
  3. Öne Çıkan Aksiyon Oyunları
  4. Öne Çıkan Multi-Player Oyunları
  5. Öne Çıkan Spor ve Yarış Oyunları
  6. Öne Çıkan Strateji Oyunları

2021 Yılının ilk Steam İndirimleri Başladı

Birçoğumuz Steam’in indirimlerini takip ediyor ve severek izlediğimiz oyunları satın alabilmek için fiyatlarının düşmesini bekliyoruz. 11 Şubat 21:00 itibariyle başlayan Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimlerinden güzel haberler gelmeye başladı. Farklı tarzlarda yüzlerce oyun, 15 Şubat tarihine kadar indirimli fiyatları ile görücüye çıktı.

Steam İndirimlerinde Öne Çıkan Oyunlar

Birçok kategoride yüzlerce oyun indirime girdiğinde biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bu sebepten Steam Ay Takvimi indirimlerinde öne çıkan oyunları sizler için listeledik.

Öne Çıkan Aksiyon Oyunları

Doom

%70 İndirim ile fiyatı 29.90 TL'ye düşen Doom’u isterseniz hikaye modunda oynayarak iblislerle savaşabilir, isterseniz multi-player seçeneği ile arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz. Beni kan tutar diyorsanız bu oyundan uzak durmanızda fayda var.

doomSniper Ghost Warrior 3

%80 İndirim ile fiyatı 6.40 TL'ye düşen SGW 3 ıskalanmaması gereken bir keskin nişancı oyunu!

sniper ghost warrior 3Enter the Gungeon

%50 İndirim ile 12 TL'ye düşen Enter the Gungeon, oyun çevrelerinden tam puan almayı başarmış bir aksiyon oyunudur. Piksel oyun severlerin göz atmasında fayda var!

enter the gungeonÖne Çıkan Multi-Player Oyunları

Need for Speed™ Rivals

%65 İndirim ile 45.15 TL'ye düşen NFS Rivals hem yarış severler hem de aksiyon severler için yerinde bir tercih olacaktır.

Need for Speed™ Rivals:Wasteland 3

%30 İndirim ile fiyatı 153.30 TL'ye düşen, oyun çevrelerinden tam puan almayı başarmış çok oyunculu bir rol yapma oyunudur. Wasteland 3’de isterseniz ana hikayeyi başka bir oyuncuyu kontrol ederek de tamamlayabilirsiniz.

wasteland 3Trailmakers

%25 İndirim ile 30 TL'ye düşen bir diğer Steam oyunudur. Lego severler için oynaması inanılmaz keyifli bir multi-player oyunu olan Trailmakers’da kendi aracınızı kendiniz yapabilirsiniz.

TrailmakersÖne Çıkan Spor ve Yarış Oyunları

FIFA 21

%69 İndirim ile fiyatı 173.59 TL'ye düşen FIFA, henüz oyunu almamış futbol tutkunlarını ciddi anlamda iyi bir indirim olarak göze çarpıyor. Pahalı olmasından dolayı bu zamana kadar sadece izlemekle yetinen futbol tutkunları için iyi bir haber verelim istedik.

FIFA21Football Manager 2021

Menajerliği ne kadar ciddiye aldığınızı bizler kadar Steam de tahmin ettiğinden FM 21 %20 İndirim ile fiyatı 199.20 TL'ye kadar geldi. Takımınızın başına geçmek için iyi bir fırsat olabilir.

fm21CarX Drift Racing Online

Arkadaşlarınızla birlikte biraz lastik yakmak sizin için keyifli olabilir. Drift yapmak benim işim diyenlere müjde Steam’den geldi! %65 İndirim ile birlikte CarX Drift Racing Online’nın fiyatı ise yalnızca 8.75 TL!

CarX Drift Racing OnlineÖne Çıkan Strateji Oyunları

Total War: WARHAMMER II

Sıra tabanlı strateji seviyor ve gerçek zamanlı taktikler ilginizi çekiyorsa fırsat ayağınıza geldi! %66 İndirim ile birlikte fiyatı 71.40 TL'ye düşen Total War: WARHAMMER II aynı zamanda Türkçe dilini de desteklemekte.

Total War: WARHAMMER IIEuropa Universalis IV

Dünya haritasını yeniden şekillendirmek isteyenler var ise Europa Universalis IV tam sizlere göre! Oyuna başlarken istediğiniz bir tarihten başlayabiliyorsunuz. Büyük devletler yerine isterseniz daha önce adını bile duymadığınız toplulukları seçerek de tarih arenasındaki yerinizi alabilirsiniz. %75 İndirim ile birlikte fiyatı 14.75’e düşen EU 4 strateji severler için kaçırılmaması gereken bir oyun.

Europa Universalis IVFor the King

İster tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz For the King, Steam Yeni Yıl indirimlerinde karşımıza çıkan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Kralın ölümünden sonra kaosun hüküm sürdüğü diyarlarda karşınıza çıkan engellerle savaşabilir ve dünyayı keşfedebilirsiniz. %60 İndirim ile Ay Takvimi İndirimlerinde karşımıza çıkan For the King’in fiyatı sadece 12.80 TL! for the king
İlgili Gönderiler
Brawl Stars Sezon 10 Heyecanı Çok Yakında Başlıyor: Kaplan Yılı! YAZAR Gamsız Baykuş 15 Aralık 2021

Brawl Stars 10. Sezon heyecanı çok yakında başlıyor ve gelecek yeni Brawler'lar, skinler ve oyun modları belli oldu. Hiç vakit kaybetmeyelim ve yeni sezona birlikte göz atalım... Grom ve Fang,...

DEVAMINI OKU

Yorumlar(0)

Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
İlgili Gönderiler
Brawl Stars Sezon 10 Heyecanı Çok Yakında Başlıyor: Kaplan Yılı! YAZAR Gamsız Baykuş 15 Aralık 2021

Brawl Stars 10. Sezon heyecanı çok yakında başlıyor ve gelecek yeni Brawler'lar, skinler ve oyun modları belli oldu. Hiç vakit kaybetmeyelim ve yeni sezona birlikte göz atalım... Grom ve Fang,...

DEVAMINI OKU